Σα. Ιαν 29th, 2022

Ψηφίζουμε- στηρίζουμε τα μαχητικά ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΕΚ, ανένταχτων αγωνιστών/ων της Αριστεράς για να:

Να πάμε το εργατικό και λαϊκό ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Να στείλουμε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ στο κάλαθο της ιστορίας την ΕΕ- ΝΑΤΟ- ΔΝΤ, ευρώ- το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο και τα μνημόνια τους. Ένα ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ που βάζει επί τάπητος την άμεση έξοδο από την ΕΕ-ΔΝΤ-ΝΑΤΟ και ευρώ.

Να πούμε ΣΤΟΠ στα κόμματα του μνημονίου. Για να μαυρίσουμε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΧΑ-ΑΝΕΛ

Να σπάσουμε τις αυταπάτες μιας αντινεοφιλελεύθερης πορείας εντός ΕΕ- ΔΝΤ-ΝΑΤΟ της ΛΑΕ.

Να κινηθούμε μέσα στο μαζικό κίνημα ενωτικά, μαχητικά και ριζοσπαστικά μαζί με τον αγωνιζόμενο λαό και όχι κομματοκεντρικά όπως το ΚΚΕ. Ή να μην στέλνουμε την κομμουνιστική- σοσιαλιστική κοινωνία σε ένα μακρινό μέλλον. Μια κομμουνιστική κοινωνία που δεν θα είναι κρατικίστικα, κομματοκεντρικά εγχειρήματα, αλλά μια ελευθεριακή πανανθρώπινη κοινότητα, με τους «ελεύθερους συνεταιρισμένους παράγωγους» να κατέχουν τον πλούτο και την εξουσία.

Για να συνεισφέρουμε τα μέγιστα έτσι ώστε να ξαναεμφανιστεί ένα ενωτικό μαζικό ταξικό εργατικό κίνημα, που θα συγκρούεται με τα αφεντικά μειώνοντας την κερδοφορία τους.

Για να οικοδομήσουμε ένα μαχητικό πολιτικό μέτωπο που θα οργανώσει την απάντηση του εργαζόμενου λαού. Δίνοντας μια λύση στα αδιέξοδα που δημιουργεί το σύστημα. Μια λύση που οδηγεί στην κατάκτηση της πολιτικής και οικονομικής εξουσίας που την κατέχει τώρα το κεφάλαιο, από τα πολιτικά σώματα του εργαζόμενου λαού.

Μια λύση που θα βάλει την παραγωγική μηχανή να εργάζεται προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας, με βάση τις πραγματικές της ανάγκες. Μια λύση που θα χάσει αν μείνει στα εθνικά πλαίσια και θα νικήσει με την διεθνοποίηση της.

Η πρόταση των ψηφοδελτίων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΕΚ, ανένταχτων αγωνιστών/ων της Αριστεράς είναι πρόταση αγώνα, σύγκρουσης, ανατροπής με τα πάσης φύσεως κατεστημένα, με τα πάσης φύσεως αφεντικά, ντόπια, ξένα, εθνικά και διεθνικά.

Η λύση των αδιεξόδων που δημιουργεί η βαθιά κρίση του συστήματος, ανοίγει το δρόμο για την μοναδική ρεαλιστική απάντηση: την ανατροπή του και την οικοδόμηση μιας πιο ίσης, ελεύθερης, αδερφωμένης, δημοκρατικής παγκόσμιας κοινωνίας, αυτής της κοινωνίας.

Ο δρόμος είναι μακρύς, δύσκολος, μα αλίμονο αν αποκρύψουμε στον ελληνικό λαό αυτήν την προοπτική, αυτή την πραγματικά μοναδική διέξοδο.

δήλωση Δημητρίου Αργυρού – υποψήφιου βουλευτή με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΕΚ- ανένταχτοι αγωνιστές-ες της αριστεράς

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Ιωαννίνων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ- ΕΕΚ, ανένταχτων αγωνιστών/ιων της αριστεράς
Ζήκος Νικόλαος του Αποστόλου – Περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου με την Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο

Αργυρός Δημήτριος του Θεοδώρου – Eργαζόμενος στη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη.
Αντιπρόσωπος συνελεύσεως του Εργατικού κέντρου Ιωαννίνων, οργανωτικός γραμματέας του σωματείου αναπήρων νόμου Ιωαννίνων. Γενικός γραμματέας στον Α.Σ ΠΥΡΡΟΣ ΑΜΕΑ

Ηλίας Νίκος του Κωσταντίνου – Γραμματέας σωματείου Μετάλλου Ιωαννίνων

Συνδρεβέλη Παρασκευή(Βούλα) του Γεωργίου – Μέλος διοικήσεως του Εργατικού κέντρου Ιωαννίνων

Μπακόλας Δημήτριος του Γεωργίου – Γεωπόνος ,Ταμίας σωματείου Γεωπόνων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας

Καραγιαννάκου Στεργιανή του Τριανταφύλλου – Άνεργη-Εκπαιδευτικός

Πασσιάς Χρήστος του Παναγιώτη – Πρόεδρος σωματείου Praktiker Ιωαννίνων

 

 

 

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση