Σα. Ιαν 22nd, 2022

Με το συναγωνιστή και σύντροφο Στέφανο βρεθήκαμε από την ίδια μεριά του οδοφράγματος, για την υπεράσπιση της πολιτών, των ελευθέρων χώρων και τόπων, για την υπεράσπιση της νεότερης  πολιτιστικής μας κληρονομιάς στο Ξενία.

Βρεθήκαμε μαζί σε κοινές δημοτικές απόπειρες, όπως ήταν η ΔΡΑΣΥ, συμφωνώντας αλλά  και διαφωνώντας για την τακτική  των κοινωνικών και εργατικών αγώνων. Συμφωνώντας και διαφωνώντας για τα μεγάλα στρατηγικά ζητήματα της  κοινωνικής κομμουνιστικής χειραφέτησης.

Πολιτικότατα οι δρόμοι μας χώρισαν, αλλά πάντα τον αγαπούσα και τον σεβόμουν  για την συντροφική,  αγωνιστική του συνέπεια,   και νομίζω πως τα ίδια συναισθήματα είχε και αυτός για εμένα.

Συγκινητική δε ήταν η ευχή του για την έκδοση του βιβλίου μου, με αφορμή την παρουσίαση του στα Γιάννενα, που λόγω του δημοτικού συμβουλίου, δεν μπόρεσε να παραστεί.

Σε μια εποχή που σπανίζουν οι συνεπείς ιδεολόγοι αγωνιστές, η απουσία του Στέφανου Σκοπούλη θα είναι αισθητή. Φίλε και σύντροφε Στέφανε Σκοπούλη σε αποχαιρετώ, καλό ταξίδι, πάντα θα σε θυμάμαι.

 Δημήτρης Αργυρός

 

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση