Πα. Ιαν 28th, 2022

Καλή χρονιά φίλες και φίλοι, αν και ξεκινώ την πρώτη φετινή σημείωση με το ζήτημα της ομηρίας του 6χρονου γιού του Ν. Μαζίωτη και της Π. Ρούπα. Και μιλάω θαρρετά και ξεκάθαρα για κρατική ομηρία που μετατρέπει ένα 6χρονο σε υποκείμενο ανάκρισης. Σύμφωνα και με την  απόφαση της εισαγγελέως: «Διατάσσουμε την προσωρινή αφαίρεση της άσκησης της γονικής μέριμνας του ανήλικου τέκνου από τους φυσικούς του γονείς Παναγιώτα Ρούπα και Νικόλαο Μαζιώτη και αναθέτουμε αυτή προσωρινά στην Κοινωνική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”, με ρητή εντολή απαγόρευσης επικοινωνίας οποιουδήποτε τρίτου προσώπου εκτός νοσοκομείου με τον ανήλικο».  

Δηλαδή μιλάμε για κανονικότατη κράτηση, με τα ξεφτέρια της αντιτρομοκρατικής να τον επισκέπτονται και με «τρόπο» να επιχειρούν να αποσπάσουν πληροφορίες. Και επειδή γνωρίζουμε τους τρόπους της αντιτρομοκρατικής δεν μπορώ ούτε να αποκλείω «ψυχότροπες ουσίες».

Το κρατικό τέρας- όπως θα έλεγε και ο Νίτσε-  σε όλο του το μεγαλείο, αδιάφορα αν σήμερα  βρίσκονται οι ξευτίλες της αριστεράς, δηλαδή ο Σύριζα, χθες οι φιλευθεροκρατιστές, αύριο οι κρατικοαριστεροι, και μεθαυρίο ίσως οι κομμουνιστές.

Αυτό δεν μηδενίζει την τεράστια ευθύνη των  ξευτιλισμένων Συριζαίων που συμπεριφέρονται χειρότερα και από τους  φιλευθεροκρατιστές, συμπεριφέρονται σαν να πρόκειται για ακροδεξιούς παλαιάς κοπής εμφυλιοπολεμικούς , σαν οπαδούς της Φρειδερίκης. Ή σαν τους Ναζίδες της Γερμανίας ή τους σταλίνες της ΕΣΣΔ, όλες τις μορφές και τις διαδικασίες ολοκληρωτικής κυριαρχίας που έχουν υπάρξει ως τα σήμερα.

Όχι οι Συριζαίοι δεν είναι δεξιοί παλαιάς κοπής, ούτε Ναζίδες ή Σταλίνες, είναι αυτά τα ανθρωπάρια του κρατικού, πανεπιστημιακού, κομματικού και μκο σωλήνα, που ανέλαβαν να παίξουν το ρόλο του διαχειριστή ενός αστικού κράτους όχι μόνο σε βαθιά σήψη, αλλά ενός αστικού κράτους που επειδή είναι σε βαθιά σήψη, μετατρέπεται σε ένα κράτος έκτακτης ανάγκης.

Και ως κράτος έκτακτης ανάγκης μπορεί να βάλει στο στόχαστρο όχι μόνο όσους τους αντιστέκονται και το πολεμάνε, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- αλλά και τους συγγενείς αυτών, ακόμη και αν είναι 6χρονα τους. Μικρόψυχα εξουσιαστικολάγνα ανθρωπάρια που μετατράπηκαν σε χαμερπή «δουλικά» των κρατικών, παρακρατικών, ευρωενωσιακών και ΔΝΤακών μηχανισμών, και για αυτό το λόγο όσο γρηγορότερα φύγουν, τόσο το καλυτερότερο για όλους μας. Χέλια γλυώδικα, με ιδεώδεις υποτακτικούς, που είναι στο μυαλό νωθροί, μα υπακοή έχουν περισσή, – για να θυμηθούμε και τον ποιητή- να είμαστε σίγουροι πως δεν θα μας λείψουν

Ναι είμαι θυμωμένος, ναι είμαι οργισμένος, τι χειρότερο δηλαδή θα έκανε ο Κούλης!!!! Άρα κανένας φόβος, κανένας τρόμος αν έρθει ως κυβερνητικός διαχειριστής…….!!!!! Απεναντίας ίσως σωθεί κάτι από την λέξη αριστερά και ανθρωπισμός που σήμερα ξεφτιλίζει ή έχει ξεφτιλίσει ο ΣΥΡΙΖΑ  και οι Συριζαίοι του.

Υ.Π.

1) Και αύριο αν δοθεί το παιδί στην γιαγιά και στην αδερφή της Π. Ρούπας Θα είναι μια μικρή νίκη της ανθρωπιάς απέναντι στην βαρβαρότητα, αλλά αυτό δεν μηδενίζει τις εγκληματικές ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ και των Συριζαίων για την υπόθεση του 6χρονου.

2) Μην ρωτήσει κάποιος και για την Ρούπα και τον Μαζίωτη τι λέτε ή αν ήταν παιδί κάποιου ακροδεξιού τι θα λέγατε. Για το δεύτερο μάλλον το παιδί θα κατέληγε στους συγγενείς του, ενώ για το πρώτο η θέση μου η θέση μου είναι δεδομένη: Παρά τις διάφορες μας στην μέθοδο/ πρακτική, όπως και στην θεωρία, ανήκουμε στην ίδια πλευρά του οδοφράγματος.

3) και εσείς,  τι θα κάνατε εσείς, και εσείς δεν θα κάνατε τα ίδια. Δεν μπορώ να μιλήσω για όλους για την αφεντιά μου θα δηλώσω τα κάτωθι: Όχι και πάλι όχι: ούτε είμαι, ούτε θα γίνω διαχειριστής  του πιο παγωμένου τρομερού τέρατος του κράτους, του οποιοδήποτε κράτους, πόσο μάλλον ενός κράτους έκτακτης ανάγκης, του καφκικού κράτους.

4) Μα το ίδιο θα έλεγες και για ένα εργατικό κράτος: φυσικά, αν ήταν κράτος ναι, θα ήταν ένα τέρας,  κτισμένο πάνω σε καλές προθέσεις. Δηλώνω κομμουνιστής και να τι είναι κομμουνισμός:   κομμουνισμός δεν είναι για μας μια τάξη πραγμάτων που πρέπει να επιβληθεί, ένα ιδεώδες προς το οποίο η πραγματικότητα πρέπει να κατευθυνθεί. Ονομάζουμε κομμουνισμό το κίνημα που καταργεί την υπάρχουσα τάξη πραγμάτων. Οι όροι αυτού του κινήματος απορρέουν από τις προϋποθέσεις που ήδη υπάρχουν

By Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

2 thoughts on “6 χρονών “πολιτικός κρατούμενος””
  1. υγ. Οι αφελέστατοι αντιεξουσιαστές η “τρομοκράτες και τρομοκρατία” τους, είναι απαραίτητος όρος για την ύπαρξη των πανάκριβων υπηρεσιών της αντιτρομοκρατικής, αλλά και εν γένει της αστυνομίας, του παρακράτους, του δικαστικού και παραδικαστικού και όλων των κρατικοδίαιτων πανάκριβων υπηρεσιών, ΜΜΕ, δημοσιογράφων κλπ θεάρεστων διαβολικών στοιχείων. Τί είναι τα 300 χιλ € των ληστειών – απαλλοτριώσεων του κάθε Μαζιώτη, μπρος στα εκατοντάδες εκατομμύρια των κομμάτων και δισεκατομμύρια των μαφιών, που υπάρχουν με τον ΑΕΡΑ και την κάλυψη της αντιτρομοκρατικής και της μαφιόζικης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ κομματοσυμμορίας που έχουν καταληστέψανε τον τόπο;
    Προσέχτε με πόση φροντίδα προστατεύουν – από ποιούς, άραγε ;- τους “τρομοκράτες” – πειστήρια της ύπαρξής τους, όλες αυτές οι πανάκριβες υπηρεσίες, που προστατεύουν τους πραγματικούς λήσταρχους του τόπου, ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και ιδιωτικής κλεφτολησταρχοβουλίας. Πάντα θα “βρίσκουν” έντιμους και αφελείς “τρομοκράτες”, για να δικαιλογούν την ύπαρξή τους η κρατική βία και τρομοκρατία. Στον Προμηθέα δεσμώτη, η βουβή Βία πορεύεται χέρι χέρι με το Κρράτος !

  2. υγ. Οι αφελέστατοι αντιεξουσιαστές η “τρομοκράτες και τρομοκρατία” τους, είναι απαραίτητος όρος για την ύπαρξη των πανάκριβων υπηρεσιών της αντιτρομοκρατικής, αλλά και εν γένει της αστυνομίας, του παρακράτους, του δικαστικού και παραδικαστικού και όλων των κρατικοδίαιτων πανάκριβων υπηρεσιών, ΜΜΕ, δημοσιογράφων κλπ θεάρεστων διαβολικών στοιχείων. Τί είναι τα 300 χιλ € των ληστειών – απαλλοτριώσεων του κάθε Μαζιώτη, μπρος στα εκατοντάδες εκατομμύρια των κομμάτων και δισεκατομμύρια των μαφιών, που υπάρχουν με τον ΑΕΡΑ και την κάλυψη της αντιτρομοκρατικής και της μαφιόζικης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ κομματοσυμμορίας που έχουν καταληστέψαμε τον τόπο;
    Προσέχτε με πόση φροντίδα προστατεύουν – από ποιούς, άραγε ;- τους “τρομοκράτες” – πειστήρια της ύπαρξής τους, όλες αυτές οι πανάκριβες υπηρεσίες, που προστατεύουν τους πραγματικούς λήσταρχους του τόπου, ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και ιδιωτικής κλεφτολησταρχοβουλίας. Πάντα θα “βρίσκουν” έντιμους και αφελείς “τρομοκράτες”, για να δικαιλογούν την ύπαρξή τους η κρατική βία και τρομοκρατία. Στον Προμηθέα δεσμώτη, η βουβή Βία πορεύεται χέρι χέρι με το Κρράτος !

Αφήστε μια απάντηση