ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ -ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΝΩΣΤΑ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ- ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΗΣ – ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ «»ΝΤΟΥ»‘ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ – ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ . ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ!!!!

Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΗΚΕΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ , ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ…..!!!!!!

avatar

Δημήτρης Αργυρός

ΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΑΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ . ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ . ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

3 σχόλια:

 1. avatar
  Ερυθρός

  Δεν κατηγορώ τον α/α χώρο, παρότι σαφώς υπάρχουν πολλοί ασφαλίτες που δρουν εκεί (το ξέρουν και οι ίδιοι άλλωστε). Πάντως, χτες μάλλον έπεσαν στον λάκκο που τους άνοιξαν και έπεσαν σχεδόν με χαρά μέσα σε αυτόν (άλλοι παρασυρμένοι από ασφαλίτες κρίνω, άλλοι από απειρία πολιτική ελπίζω).

 2. avatar
  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΓΥΡΟΣ

  Έχω την υποψία πως η κυβέρνηση του Καραμανλή προσπάθησε να αλλάξει ατζέντα αλλά δεν της βγήκε , παρόλο τον «ἡρωισμό» εκ μέρους των α/α που σε πολλές στιγμές την βοηθάνε και καίνε και τον χώρο τος. Όπως ήταν η δεύτερη πορεία το βράδυ. Θεωρώ πως πρωτεύων δεν είναι να κρατάμε μια ουδέτερη στάση ανάμεσα στο κράτος και τους φασίστες από την μια και τους α/α απ[ο την άλλη. Φυσικά από την άλλη θεωρώ πως τίποτε ποιο σημαντικό και κρίσιμο από την απεργία τις 13 Φλεβάρη.

 3. avatar
  Ερυθρός

  Έχω την αίσθηση ότι τε χτεσινό ήταν στημένο από την κυβέρνηση, ώστε να φύγει το θέμα από τα τρέχοντα και σοβαρά. Όχι ότι δεν είναι σοβαρό κι αυτό, αλλά χτες ήταν η κινητοποίηση στην ΔΕΗ, έρχεται η απεργία για το ασφαλιστικό, δέχεται την όποια πίεση για την ζαχοπουλειάδα (σαφώς προς λάθος κατεύθυνση η πίεση, ένεκα ΜΜΕ, αλλά ένα κόστος το προκαλεί), οπότε κάπως έπρεπε να αλλάξει τη συζήτηση. Το γεγονός ότι ένας κόσμος α/α στο indymedia ήδη μιλάει για αναγκαιότητα επιτυχίας της εκδήλωσής τους στις 26 Φλεβάρη, ακόμα και αν αυτό γίνει σε βάρος της προετοιμασίας της απεργίας (δεν εξετάζψ εδώ το γεγονός ότι δεν θα είναι στο δικό μας μπλοκ: αλλουνού παπά βαγγέλιο αυτό) λέει αρκετά. Θέλει προσοχή.

Αφήστε μια απάντηση